[...] g izolat UNS o smaku bananowym, 10 g mąka gryczana, 80 g białka jaj, 120 g cukinia, pasek czekolady gorzkiej, łyżeczka proszku do pieczenia, 50 g banan, 50 g śliwka + 60 ml mleko ALPRO do kawy http://dorisk.gbzl.pl/foty/198.jpeg 2. OMLET JW (poza domem) http://dorisk.gbzl.pl/foty/203.jpeg 3. POZA DOMEM - mięso z kebabowni, sałatka ze świeżych [...]
[...] wiek, masa ciała, stan zdrowia oraz rodzaju aktywności fizycznej. Najkorzystniejsze dla organizmu jest białko pełnowartościowe zawarte w takich produktach jak: mleko, przetwory mleczne, mięso, drób, ryby czy jajka. Mleko zawiera średnio od 1 do 3% białka. Jego zawartość w przetworach mlecznych jest znacznie większa. Przykładowo od [...]
[...] i postawne ... a teraz panie ... a taka metoda a siaka a owaka a pigułki takie a pastylki jeszcze inne a tego proszku jedną miarkę rano na wodę a tego 3 miarki wieczorem na mleko (ino chude bo inaczej nie zadziała) czasem tak se myślę jak to było zanim ludzie się "oświecili" z magazynów kolorowych z telewizorni z internetów ... jak se radzili [...]
Cześć, Mutant Mass - jest to odżywka węglowodanowo-białkowa, której zadaniem jest uzupełnić w prosty i szybki sposób braki kaloryczne u osób, które takie braki posiadają w swojej diecie. Jakościowo skład wygląda dobrze, ma kompleks węglowodanów, dobrej jakości białka w składzie i sporo mniej istotnych dodatków.
[...] Całą resztę miksujemy w robocie kuchennym. Ja dorzucam w zależności od tego co akurat mam pod ręką: twaróg chudy, banana, mrożone truskawki lub jagody, jogurt naturalny lub owocowy, mleko chude, oliwę z oliwek, kakao zwykłe, słodzik + czasami gainera/białko. Poza twarogiem wrzucam to co mam pod ręką. Makaron zalewasz owym sosem i gotowe.
Z lodów z dobrym składem są jeszcze markowane przez Piotra i Pawła. W składzie śmietana i mleko (nie z proszku). Ale nie miałem okazji ich jeszcze próbować.
Z lodów z dobrym składem są jeszcze markowane przez Piotra i Pawła. W składzie śmietana i mleko (nie z proszku). Ale nie miałem okazji ich jeszcze próbować. A bakaliowe dla mnie nr1 niezmiennie Grycany!!
[...] do kawy ) 6 jajek 2 male lyzeczki proszku do pieczenia (jedna czubata) preferowane słodzidlo - ja dałem tabletki rozpuszczone w wodzie. Mozna dac slodzik/miod/daktyle itp mleko/jogurt naturalny do uzyskania odpowiedniej konstystencji jesli trzeba (zalezy czy dodamy np daktyle, czy jakies owoce itp ) - ja dalem jedno duze jabłko 4 - lyzki [...]
[...] nie stanie bo gajner to sa weglowodany i bialka w proszku zastepujace naturalne jedzenie nabierze nawet pare kg ale to samo osiagna by bez odzywek gdyby kase z odzywek przeznaczyl na makarony ryze mleko itp itd.. poprostu na diete ;) a jak teraz zacznie z kreatyna to pozniej bedzie mu ciezko zdobywac wieksze obwody a kreatyna bd mało efektowna
Pieczywo wasa to produkt o wysokim stopniu przetworzenia ze względu na zawartość takich składników jak tłuszcz roślinny, cukier, odtłuszczone mleko z proszku i.t.d.. Istnieje szeroka gama wartościowych źródeł węglowodanów które warto wziąć pod uwagę. http://www.sfd.pl/W%C4%98GLOWODANY%2C_jakie_wybiera%C4%87_-t1135388.html#post3
mleko białko w proszku płatki owsiane orzechy jakie lubisz surowych jajek nie polecam mozesz złapać salmonelle ale o tym już było zajrzyj do działu kuchnia :-0
[...] ostatnio białko w proszku ale chcialbym do niego coś jeszcze dodawać zeby miał jeszcze więcej białka. Co polecacie? :) Może twaróg ? Bo rozumiem , że chodzi Ci o propozycję szejka ? Możesz sobie zmiksować wheya z twarogiem lub jogurtem greckim, który ma sporo bialka i do tego owoce i mleko. A najprościej dać po prostu większą ilość wheya..
A ja Ci powiem brutus że sporo masy na tym zrobiłem. Nie była to najszystsza masa na świecie ale szła równo Tyle że mleko zmieszane z mlekiem w proszku ma strasznie mdły smak ------------------------------ *Nie ma granic możliwości, są tylko bariery do przełamania*
dalej bedzie smakowac jak mleko ale z lekka nutka mleka w proszku (przynajmnije mi sie tak kojarzy) natomiast z woda smakuje..hmm..conajmnije dziwnie do tego glutamina i szal na maxa %)
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
A w proszku to nie prawdziwe białko? To jest mleko, tylko że jest usunięte z niego tłuszcz, cukier, woda itp. Nie rozumiem co twój post wnosi do tematu